Події
4 грудня 2016
Луценко бере під свій контроль розслідування вбивства в Княжичах
Розпочато службове розслідування, а також названо імена загиблих співробітників Національної поліції.
news-image

Генеральний прокурор України Юрій Луценко сьогодні заявив, що візьме під свій особистий контроль хід розслідування загибелі п'ятьох співробітників правоохоронних органів, що сталася вчора в Княжичах Київської області,інформує «Є!», з посиланням на replyua.net.

Прес-центр Генпрокуратури України інформує, що розслідування трагічної загибелі двох співробітників Національної поліції України, двох службовців Державної служби охорони України і одного співробітника спецпідрозділу КОРД вже ведеться під його контролем. Президент України в зв'язку зі тим, що трапилося написав в Twitter, що всі винні події повинні бути покарані. Міністерство внутрішніх справ заявило, що в зв'язку зі тим, що трапилося в Княжичах вже розпочато службове розслідування, а також названо імена загиблих співробітників Національної поліції.

В.о. керівника Національної поліції Вадим Троян заявив, що всі троє членів злочинного угруповання, проти яких була направлена ​​спеціальна операція в Княжичах, були затримані, у них вилучили зброю. Також він додав, що в діяльності цієї ОЗГ були замішані співробітники правоохоронних органів, а спецоперація проводилася по всій країні. Він пояснив, що корумповані співробітники правоохоронних органів закривали очі на діяльність членів цієї ОЗГ, що дозволило їм зробити безліч крадіжок з проникненням в житло і розбійних нападів в Києві та Київській області.

Читайте також: «Метою спецоперації в Княжичах була банда з колишніх правоохоронців» - так ситуацію пояснює поліція