Суспільство
6 грудня 2016
Топ - 9 речей, які чоловіки хочуть в ліжку
Відставивши убік жарти про кефір і пульт від телевізора, про які чоловіки в ліжку мріють перманентно, ми дамо вам поради, як звести його з розуму.
news-image

«Є!» підготувала корисності для приємностей. Готові? Насолоджуйтесь!

1. “ТЕПЕР МОЯ ЧЕРГА”

Чоловікам подобаються жінки, що проявляють в сексі ініціативу або, ще краще, провокуючі сам статевий акт. Банальна істина свідчить: для нього немає нічого більш спокусливого, ніж збуджена дівчина, яка бажає пристрасного з ним сексу. Вашому коханому дуже важливо постійно знати, що ви його хочете. Не бійтеся спонтанно проявляти свій ентузіазм. Наприклад, відправивши серед білого дня повідомлення еротичного характеру. Але … Будьте обережні! Не заграв цією владою і частіше повертайте йому кермо правління. Чоловік вітають ініціативу, але перехід жінки на агресивну поведінку в ліжку викличе захоплення лише в одиниць.

 

2. НОВІ ТРЮКИ

Для чоловіків секс є досить пріоритетним заняттям і тому цілком може стати вагомим аргументом на користь довгого і щасливого кохання, а для жінки – своєрідним важелем управління відносинами. Експерименти в ліжку – відмінне стимулюючий засіб для чоловічої статі. Сексуальне бажання як апетит: ми всі хочемо спробувати різні смаки, тому що є одне і те ж – нудно. Чоловік хоче бачити в ліжку таку жінку, яка здатна подарувати йому нові унікальні відчуття.

3. “ЗА ТАКИЙ ТГРС ПОВИННІ ШТРАФУВАТИ. Він зводить з розуму!”

Не тільки жінки люблять вухами і потребують того, щоб час від часу чути компліменти і похвалу своєї зовнішності. Чоловіки дуже ласі на солодкі (і трохи улесливі) зауваження і слова. Ваш партнер хоче знати, що він володіє чимось особливим, що збуджує жінку. Це може стосуватися його зовнішності, руху, який він зробив, вдалою жарти або інтелектуальних здібностей. Не соромтеся говорити, які його якості ви знаходите надзвичайно сексуальними, і його самооцінка підвищиться.

4. Включити світло

Під час сексу залиште включеним світло і продемонструйте тим самим свою довіру партнеру. Чоловікам дуже подобається бачити жінок оголеними, розглядати їх, вивчати, знайомитися з кожною частинкою тіла. Досить займатися любов’ю в потемках або кутатися в простирадлах! Не обов’язково запалювати все лампочки в будинку, досить інтимного світла пари свічок, сяйва включеного телевізора або променів світла, нахабно пробиваються через фіранку. Використовуйте ці маленькі хитрощі для створення ефекту “як у кіно”. Чоловіки за природою візуали і збуджуються, дивлячись на свого партнера. Крім того, більшість представників сильної статі мріють, щоб їх дамам теж подобалося спостерігати за інтимним процесом. Ті, хто наважиться на відверту самостійну стимуляцію при світлі перед своїм чоловіком, отримають додатковий пристрасний бонус.

5. ТІЛЬКИ уяви собі …

Будь-якому чоловікові хочеться, щоб його жінка була “легка на підйом” і не соромилася своїх еротичних бажань. Немає нічого більш сексуального, ніж втілити в життя любовні фантазії партнера. Багато чоловіків бояться зізнатися в своїх мріях зі страху бути відкинутими. Розкажіть йому про ваші фантазіях і розпитайте про його. Зробіть перший крок до того, щоб втілити їх у життя: не обов’язково точь-в-точь виконувати задумане, але ви можете знайти компроміс, який допоможе обом насолодитися процесом. Або, ще краще, разом придумати і виконати сексуальний експеримент мрії.

6. DIRTY TALK

Чоловіки люблять не тільки очима, а й вухами – звуки в ліжку їх збуджують. У поняття “ідеальна коханка” вони, в тому числі, вкладають м’який низький тембр голосу і негучну звабливу манеру розмови. Занадто багато слів не потрібно. Не варто без угаву щебетати на вушко про те, як пройшов день. Цікавий спосіб розпалити неабиякі пристрасті – “брудні” слівця. Міцно лаятися в ліжку треба своєчасно і віртуозно. Дурне вигукування брутальних іменників, дієслів і прикметників може привести до подразнення. Придивіться уважніше: якщо помітні ознаки виключно емоційного, але не сексуального збудження, то, швидше за все, партнер просто в люті.

7. Причепурилася З НАГОДИ

Навіщо витрачати великі гроші на еротичну нижню білизну, якщо через дві хвилини воно виявиться на підлозі? Пригальмуєте! Чоловіки обожнюють красиві і добре упаковані подарунки і приходять в справжній захват і трепет, передчуваючи, як будуть його розгортати. Роздягайтеся повільно-повільно. Він прийде в захват від “попереднього перегляду картинки”, яка скоро опиниться в його руках. Одягніть саме сексуальну білизну, доповніть свій образ мереживними панчохами і сміливо ведіть улюбленого в кімнату з великим дзеркалом.

8. СЮРПРИЗ!

Ви з тих жінок, у яких має бути все продумано і напоготові, щоб зайнятися коханням? Або в сексі, як і в житті, ви обожнюєте елемент несподіванки? Спонтанність – ідеальне паливо для лібідо. Чоловіки люблять все незвідане, їм подобається відчувати адреналін і нові відкриття в сексі. Фактор сюрпризу сприяє виробленню гормону допаміну, який загострює почуття задоволення і особливого задоволення від життя. Наприклад, кожен чоловік думає про секс в нестандартних місцях, як в еротичному кіно. Ви ж не хочете, щоб в ролі головної героїні була інша? Запропонуйте своєму партнеру зайнятися сексом на приватному пікніку або в басейні.

9. РУХ – ЖИТТЯ

З плином часу в сексуальних стосунках пари неминуче настає момент, коли обидва знаходять 1-2 позиції, в яких вони відчувають себе комфортно. Але, як показує статистика, велика кількість пар розлучаються з поправкою на те, що їм “нудно в ліжку”. Не соромтеся пробувати нове і несподіване, направляйте партнера словами в правильне “русло”. Чоловіки звикли постійно на практиці поповнювати багаж знань. Рухайтеся, шукайте нові пози, щоб допомогти йому вчинити феєричні відкриття. І не забувайте золоте правило всіх чоловіків без винятку: справжня жінка повинна бути господинею на кухні, скромницею в гостях і коханкою в ліжку.