Політика
6 грудня 2016
Верховну Раду потрібно терміново розігнати, - Вадим Рабінович
Навіщо нам слідча комісія, яка складається з тих, хто краде?
news-image

Народний депутат закликав боротися з корупцією у владі з допомогою перевиборів. Вадим Рабінович, лідер партії «За життя», прокоментувавши слова колишнього народного депутата Олександра Онищенка про підкупи парламентаріїв напередодні важливих голосувань, передає «Є!».

«До мене бояться навіть підійти з такими питаннями, як підкуп. Якби хтось запропонував, то я б його взяв за вухо – і привів до журналістів: нехай прямо на місці дає свідчення. Та й що мені той Онищенко? Тут таких, як він, сидять чоловік триста!» − каже Рабінович.



За його словами, у суспільстві вже сформувався стереотип, коли люди настільки впевнені в корупції, що відверто сміються над чиновниками і депутатами. До створення слідчої комісії з питань, які підняв Онищенко, лідер партії «За життя» ставиться критично.

«Навіщо нам слідча комісія, яка складається з тих, хто краде? Незважаючи на обіцянки, ні однієї нормально працюючої слідчої комісії створено не було. З цієї ситуації є тільки один вихід: треба гнати цю Верховну Раду! Я сам сиджу в цій Раді, міг би два роки чекати виборів, але немає. Потрібно терміново вигнати всіх до єдиного з парламенту», – додав нардеп.