Суспільство
7 грудня 2016
«Горе-матуся» пила вино і клянчила гроші на лікування доньки, поки діти вмирали від голоду
Уморивши голодною смертю однорічного сина Владислава Трохимчук розповідала знайомим про неіснуючу хворобу дочки
news-image

20-річна мати трьох дітей Владислава Трохимчук раніше відзначилася шахрайством."Вести"

У соцмережі Вконтакте вона збирала гроші нібито на лікування хворої доньки.

"Коли була зустріч НДП-Київ, ця горе-матуся сиділа з Наташею Фоменко (главадмином групи) поруч і мило з усіма розмовляла, попиваючи винце. Після зустрічі створився конференц-діалог у Вконтакті, де дівчатка Києва здружилися і обговорювали різні проблеми і просто розмовляли. У тому ж діалозі була присутня Влада. У якийсь момент вона почала говорити нам, що в її доньки хвороба, але ні діагнозу, ні назв препаратів вона так і не надала", - розповів адміністратор однієї з груп в соцмережі.

За її словами, довірливі дівчата скинулися, хто скільки міг.

"Але ми так і не добилися від неї пояснень, вона, не придумавши нічого кращого, покинула бесіду. Ми, дівчата з Києва, які з нею спілкувалися бажаємо тільки двох речей - дівчинці міцного здоров'я, Владі справедливого і суворого покарання!" - значиться в повідомленні.

Нагадаємо, у київській квартирі без кого-небудь з дорослих дев'ять днів перебували двоє малюків - річний Данило та його дворічна сестра Аня. Хлопчик помер ще 3 грудня, а дівчинку вчора без свідомості і у виснаженому стані забрали в лікарню.

Їх 20-річна мама весь цей час перебувала у свого коханця на Березняках. Там же, з батьками чоловіка, проживає ще один двомісячний син горе-матері. Зараз вирішується питання про позбавлення жінки батьківських прав, а також про опікунство дітей.