Війна
7 грудня 2016
Полтораку показали відео з безпілотника, який упустив «сюрприз» на терористів
Приємно здивований тими результатами, які їм уже вдалося досягти.
news-image

Міністр оборони України Степан Полторак нагородив іменною зброєю військовослужбовця, який за допомогою БПЛА провів вкрай вдалу ударну операцію, передає «Є!», посилаючись на Обозреватель.

"Під час зустрічі нагородив військовослужбовців і волонтерів відомчими нагородами. Вручив нагородну зброю військовослужбовцю, який за допомогою БПЛА знешкодив не одну ворожу ціль", - написав Полторак у своєму Facebook.

Як зазначив на своїй сторінці Радник президента України Юрій Бірюков, міністру показали відео операції, за яку оператор БПЛА і був нагороджений.

"На головній фотографії зображений цікавий момент: Натан Хазін (радник начальника Генштабу. - Ред.) показує міністру відео з безпілотника. І все б нічого, ну, відео з безпілотника... Ось тільки там 15 підтверджених було, у тому місці, куди цей безпілотник щось там впустив. Ага. Саме за ці 15 підтверджених оператор БПЛА і був нагороджений іменною зброєю", - розповів Бірюков.

Полторак додав, що в наступному році створений підрозділ аеророзвідки отримає фінансування на закупівлю обладнання і всього, що необхідно для повноцінного функціонування військової частини.

"Приємно здивований тими результатами, які їм уже вдалося досягти. Готовий надавати всебічну підтримку підрозділу. Вони працюють заради дуже важливої мети, а я, у свою чергу, готовий попрацювати на них!" - зазначив глава Міноборони.