Політика
8 грудня 2016
Маккейн зібрався до України
Візит відбудеться в кінці грудня.
news-image

Американський сенатор Грем та Голова сенатського Комітету збройних сил Маккейн приїдуть до України наприкінці грудня. Про це повідомили у прес-службі посольства України в США, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Сенатор Грем запевнив у тому, що питання підтримки України і надалі належатимуть до пріоритетів його діяльності та у цьому контексті підтвердив намір відвідати нашу державу наприкінці грудня разом з Головою Комітету збройних сил Сенату Дж.Маккейном, - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, у США сенатор від Республіканської партії Джон Маккейн застеріг обраного майбутнього президента-республіканця Дональда Трампа від пом’якшення політики стосовно Росії. Будь-яке "перезавантаження" американсько-російських відносин було б небезпечним кроком, наголосив сенатор, що очолює комітет у справах силових структур Сенату і відомий своєю критикою Росії.

Згадуючи про розмову обраного президента з президентом Росії Володимиром Путіним, що відбулася в понеділок і в перебігу якої російський керівник закликав до поліпшення відносин, сенатор додав:

Таким заявам треба вірити не більше, ніж будь-яким іншим словами колишнього агента КДБ, що перетворив свою країну на тиранію, вбив своїх політичних супротивників, вторгся до сусідів, погрожував союзникам Америки і намагався підірвати американські вибори.

 

Читайте також: ДТП у Києві: водій збів дітей, які з санками перебігали дорогу (відео)
Читайте також: Курс валют на 8 грудня
Читайте також: Літак із Києва посадили в Самарі через п'яного дебошира