Київ
8 грудня 2016
Кличко приїхав звітувати про свою роботу на снігоприбиральній машині (фото, відео)
Мер столиці звітує перед киянами.
news-image

Київський міський голова Віталій Кличко розпочав свй звіт за рік роботи на посаді мера, передає «Є!»

Місце для цього заходу обрано доволі незвичайне - Тролейбусне ремонтно-експлуатаційне депо №1 (вул. М. Максимовича, 32-А).

Незвичайною та оригінальною була й поява мера столиці.

Віталій Кличко приїхав до журналістів і громадськості на снігоприбиральній машині.

На початку промови, зокрема, мер зазначив, що своїм першочерговим завданням бачив створення нової системи управління містом "з відкритістю всіх процесів, прозору та технологічну".

З першого дня ми почали звільняти корумпованих чиновників та проводити аудит комунальних підприємств. І продовжуємо це робити, - зауважив Віталій Кличко.


Мер звернув увагу на те, що Київ – перше місце, де був запроваджений відкритий бюджет міста та прозорі тендери, запрацювали електронні петиції, розроблена Рамкова антикорупційна програма, а також розпочато призначення керівників комунальних підприємств через відкриті конкурси.

Запровадження прозорої системи управління вже дає відчутні результати. Адже гроші, які раніше осідали в кишенях хабарників, сьогодні йдуть до бюджету міста та витрачаються на потреби киян. Завдяки цьому нам вдалося за два роки значно збільшити видатки на освіту (53 %), на медицину (34 %), на соціальний захист (75 %), на транспорт та дорожнє господарство (117 %), на фізичну культуру та спорт (110 %), - зазначив київський голова.


Звіт мера триває.

Читайте також: Луценко у Раді зачитує звинувачення щодо Новинського