Події
8 грудня 2016
У Маріуполі 15-річна дівчина вистрибнула з 13-го поверху будинку, виконуючи завдання групи із соцмережи
Незадовго до смерті дівчина залишила у соціальній мережі записи суїциїдального характеру.
news-image

Як повідомили у ГУНП Донеччини, вчора до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, що вона біля свого будинку виявила труп жінки, передає «Є!»

Правоохоронці встановили, що загибла – мешканка Маріуполя, 2000 року народження. Оглядаючи місце трагедії, в особистих речах дівчини правоохоронці знайшли блокнот з записами суїциїдального характеру.

В ході опитування батьків та друзів загиблої було з’ясовано, що вона була замкнутою та сором’язливою дівчиною, неодноразово виказувала наміри покінчити життя самогубством.

Окрім того, друзі дівчини розповіли поліцейським, що вона була підписана на групу в соціальній мережі, де користувачі виконували різні завдання модератора, нібито у рамках квесту.

Так, підлітки розповіли, що, за словами загиблої, їй дуже подобалася ця група, щодня там з’являлися нові завдання. Серед них – протримати руку над вогнем протягом кількох секунд, а потім проколоти обпечене місце голкою. Згідно з записами у соціальній мережі, її останнім завданням було зістрибнути з багатоповерхівки. Також підлітки розповіли, що дівчина приходила на заняття до навчального закладу з порізами на руках, - розповіли у поліції.

За словами свідків, незадовго до смерті у соціальній мережі вона залишила записи суїциїдального характеру та прикріпила фото з багатоповерхівки.

Поліцейські перевіряють всі можливі варіанти її загибелі, встановлюють свідків. Паралельно правоохоронці з’ясовують, що робили батько та матір загиблої, її близькі, аби допомогти їй та попередити трагедію.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального Кодексу України з приміткою “Самогубство”. Слідчі дії тривають.

Читайте також: У Донецьку стався потужний вибух
Читайте також: Помер український генерал, що брав участь у плануванні операцій АТО
Читайте також: Ляшка в Раді облила соком росіянка – екс-боєць батальйону «Айдар» (відео)