Україна
9 грудня 2016
Стрілянина у військовій частині на Херсонщині
Під час стрілянини двоє отримали поранення, було травмовано також третього військового, який втрутився у конфлікт.
news-image

На території військової частини у Херсонській області між вартовими виник конфлікт, солдати застосували автомати, у результаті чого троє з них отримали вогнепальні поранення.  Про це інформує «Є!» із посиланням на управління Нацполіції Херсонської області.

Як зазначається, інцидент трапився у середу, 7 грудня, близько 1:00 на території польових артилерійських складів військової частини у Голопристанському районі. Правоохоронці встановили, що у ході конфлікту двоє вартових застосували автоматичну вогнепальну зброю (АК-74). Під час стрілянини обидва отримали поранення, було травмовано також третього військового, який втрутився у конфлікт.

Поліція дізналася про інцидент від медиків місцевої центральної районної лікарні. Туди о 1:40 7 грудня доставили трьох рядових солдатів: 21-річного хлопця з вогнепальним пораненням правого стегна, 23-річного з раною у районі паху та 21-річного з непроникаючим пораненням тулуба. 

Провадження відкрили за ч. 3 ст. 406 «Порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості».

Читайте також: За що у Києві звільнили 23 поліцейських?