Суспільство
9 грудня 2016
У Дніпрі тривають пошуки зниклої дівчини, є нові подробиці (фото)
Раніше Настя не пропадала, і проблем з алкоголем або наркотиками у неї ніколи не було.
news-image

Зникла 18-річна дівчина з Дніпра, можливо, стала жертвою впливу через інтернет, передає «Є!», посилаючись на Інформатор.

Анастасія Игольник пропала 3 грудня, в суботу. Вона вирушила знімати фото і не повернулася додому. Телефон Насті відключений з вечора 3 грудня і по даний момент. За словами друга Насті, він посадив її на останній автобус маршруту №51 в 23.05, і після цього не бачив. Цю інформацію підтвердив водій, який бачив дівчину виходить з автобуса на кінцевій зупинці.

Настя навчається на третьому курсі ракетно-космічного коледжу. Її мати думає, що дочка зв'язалася з поганою компанією.

Як нещодавно стало відомо батькам дівчини, вона полягала в групі самогубців «Абстрактний кит» в соцмережі Вконтакте. Зламавши секретний акаунт Насті, батьки виявили листування з членами групи, де дівчина зазнавала морального тиску.

«Останнім часом Настя здавалася нестабільною, у неї постійно змінювався настрій. Сьогодні вона хоче весь день спати, а завтра — рветься на вечірку. Вона не здала курсову роботу в університеті і мало уваги приділяла навчанню. Ми не думали, що це призведе до такого результату», — говорить Яна Игольник.

За словами матері зниклої, її ноутбук виявився чистим, операційна система була переустановлене і стерта вся інформація. А подрузі Насті підкинули записку, в якій йдеться про те, що дівчина втомилася жити з батьками і хоче самостійності, тому йде. Яна Игольник впевнена, що записка не була написана її дочкою, так як почерк на записці не збігається з почерком Насті.

«Раніше Настя не пропадала, і проблем з алкоголем або наркотиками у неї ніколи не було», — стверджує мати зниклої.

В пошуках дівчини активно беруть участь волонтери, які і виявили зв'язок зниклої з групою «Абстрактний кіт». Поліція не полишає спроб відшукати Настю Игольник.

«Заява написана в АНД відділенні поліції, відкрито кримінальну дпроизводство», — сказала Інформатору спікер Нацполиции Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

ОСОБЛИВІ ПРИКМЕТИ АНАСТАСІЇ ИГОЛЬНИК

На лівій кисті — татуювання сови, волосся рудого кольору, худорлява статура. Одягнена була в куртку синьо-зеленого кольору і яскраво-сині штани, на голові — сіра шапка і шарф в тон. У дівчини з собою був фотоапарат Canon.

Якщо вам щось відомо про місцезнаходження Насті, повідомте про це в поліцію на «102» або зателефонуйте мамі дівчині за номером телефону: +380 50 457 81 79