«Квартал 95» жорстко висміяв підвищення тарифів на комуналку (відео)
Автори шоу "Квартал 95" опублікували на офіційному каналі YouTube пародію на голлівудські трилери, в яких гумористи неабияк пройшлися по болючою для українців теми про занадто високі тарифи на комунальні послуги.
news-image

"Квартал" використовував візуальний ряд відомих голлівудських фільмів "Післязавтра", "Хатіко", "Дзвінок", "Ігри розуму" і "Кримінальне чтиво". Ролик вийшов в ефірі чергового випуску "Вечірнього Києва", передає «Є!».

"Від творців фільму-катастрофи 2012 гривень за опалення. За сприяння бездіяльності комунальних служб. Ворррнер Бразззерс "представляє".

"Коли настають холоди, то всі українці завмирають в очікуванні дива. І сподіваються, що настане він - опалювальний сезон. Нам грітися "Кобзарем" Шевченка? Ні, тут є декларації чиновників", - тепер говорять головні герої стрічки "Післяпіслязавтра", закидаючи книги у вогонь каміна.

 

"З 15 жовтня і дай бог до весни - опалення у всі будинки країни", - сподіваються автори шоу.


"Він до останнього чекав, що ціни на комунальні послуги знизяться", - кажуть у першій комунальної драмі "Тарифико", як тепер стала називатися в інтерпретації "Кварталу" жаліслива драма "Хатіко", де замерзлий пес чекає на повернення старих тарифів.