Суспільство
10 грудня 2016
Українка здивувала на «Міс світу» і вийшла у фінал
Фінал відбудеться 18 грудня.
news-image

Українка Олександра Кучеренко увійшла в десятку найталановитіших фіналісток Міжнародного конкурсу краси "Міс світу 2016", який проходить у Вашингтоні.

Про це пише KP.ua, передає «Є!».

Всього на конкурсі 119 учасниць. Фінал відбудеться 18 грудня, в готельному комплексі Gaylord National Resort & Convention Center, National Harbor. Тріумфатор отримає корону з рук "Міс світу - 2015» іспанки Міреі Лалагуни.

Графік перебування дівчат на "Міс світу" розписаний буквально по хвилинах.

Ніч-день, день-ніч, в 12 - спати, в - 6-ть підйом. Зрозуміла, що не знаю, який сьогодні день тижня і число. Стільки нових емоцій, вражень, подій, зустрічей! Зараз здається, що немає ніякого іншого життя крім того, що тут, на Міс світу, - написала Кучеренко в своєму Instagram.

 Крім репетицій фіналу, тренувань у спортзалі, фотосесій, інтерв'ю з журі, красуні беруть участь у благодійних заходах - напередодні вони побували в гостях у малюків, батьки яких виявилися "за гратами". Крім цього дівчата за останні дні встигли побувати на екскурсії по Білому дому, з'їздили подивилися Нью-Йорк, взяли участь в кулінарному шоу і відвідали декілька світських раутів. Кучеренко привезла до Вашингтона гардероб в п'яти валізах.

Оргкомітет конкурсу відзначив її вбрання і завжди елегантний вигляд.

Цього року оргкомітет відмовився від конкурсу в бікіні і конкурсу національних костюмів, зате провів конкурс талантів, де "Міс Україна" показала себе відмінно.

Вона станцювала танець "ча-ча-ча" під пісню Джо Кокера і по ходу номера ще грала на піаніно. В результаті дівчина увійшла в десятку найталановитіших фіналісток.