Суспільство
10 грудня 2016
Хто «замовив» вбивство голови сільради на Одещині (відео)
Прокуратура розслідує кримінальне провадження за ознаками злочину.
news-image

Депутат Сухолиманської сільської ради тричі балотувався на пост глави ради, однак жителі села його не обрали, повідомляє Генеральна прокуратура України.

Інформує «Є!», з посиланням на gordonua.com.

"У ході досудового слідства встановлено, що один з депутатів Сухолиманського сільської ради на грунті особистих неприязних відносин замовив жителю АР Крим вбивство глави цієї сільради ... Неприязні відносини склалися між зазначеними особами після відмови глави сільської ради надати земельну ділянку в межах Сухолиманської сільської ради з порушенням чинного законодавства на підставну особу. Крім того, зазначений депутат тричі балотувався на пост глави Сухолиманського сільської ради, проте жителі села вибрали чинного главу ", - йдеться в повідомленні.


Затримали депутата співробітники прокуратури Автономної Республіки Крим та Служби безпеки України за підсумками проведення спільних слідчих і оперативно-розшукових заходів.


Прокуратура розслідує кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтями 14 частина 1 Кримінального кодексу України (підготовка злочину) і 115 частина 2 (умисне вбивство).

Читайте також: Які «настанови» дають депутатам БПП перед розглядом бюджету: коментує Анатолій Гриценко