Події
11 грудня 2016
Батько загиблого в Княжичах поліцейського докопався до правди
Розслідувати загибель сина взявся колишній міліціонер.
news-image

Батько поліцейського, який загинув під час загадкової перестрілки в Княжичах, знайшов нестикування з офіційною версією слідства. На свій страх і ризик чоловік провів приватне розслідування.

Про це повідомляє ТСН.

Розслідувати загибель сина взявся колишній міліціонер Олександр Орлов.

За його словами, головним свідкам - чотирьом поліцейським, що вижили після перестрілки - говорити небезпечно. Однак і за чоловіком встановили стеження в той момент, коли він спілкувався з журналістами.

"Мені 55 років. Ну, вб'ють - поруч з сином буду", - сказав він.

За словами Орлова, група ДСО прибула на зниклий сигнал сигналізації в будинку майже в 2 годині ночі.

Вони під'їхали до будинку і виявили, що двері відкриті і відкрите вікно. Вони вийшли за гараж і виявили, що там є сліди, - розповів Олександр.

Близько 2:10 ночі працівники держохорони затримали в цьому ж дворі двох невідомих в цивільному - ті вже приготували сходи для втечі, повідомив чоловік. У той же час охоронці викликали підмогу, яка прибула хвилин за 20-30. Як розвиваються події далі до 4:00 ранку - невідомо.

Орлов задався питаннями, якщо це дійсно була спецоперація, то чому з ДСО не зв'язався координатор таємного заходи? Чому не приїхала оперативна група, щоб доставити затриманих до райвідділу? І як захоплені так звані розвідники змогли повідомити колегам про своє викриття? Орлов також дивується офіційною версією, що розвідники вночі могли щось бачити з недобудованого об'єкта і за ким стежити.

Я не розумію. Навіть цей будинок не видно з першого поверху. Нічого не видно, - говорить колишній міліціонер.

Зате все видно було КОРДовцам.

Машина зупинилася, відкрили двері, і з машини почали стріляти без всяких попереджень. У мого сина повністю був прошитий лівий бік від пальців до коліна. Крізь тіло мого сина пройшло 30 куль, що залишилися 7 в тілі, - розповів Орлов.

Журналісти дізналися, що крім загиблих були і поранені - зафіксувати це вдалося в Броварський лікарні, де медсестра обмовилася, що пораненого привезли під ім'ям одного із загиблих копів. Однак цієї інформації в офіційній версії немає, адже як тільки журналісти попросили Жуна реєстрації пацієнтів, головний лікар заявив, що прокуратура заборонила їм давати будь-які коментарі.

За словами Орлова, автобус, на якому під'їжджав КОРД, не був службовий.