Події
12 грудня 2016
Нардеп побив співробітника СБУ
Чоловік госпіталізований.
news-image

Співробітник Служби безпеки України госпіталізований з черепно-мозковою травмою в результаті побиття його депутатом Верховної Ради. Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська в Facebook, передає «Є!»

 
Сьогодні стався ганебний для демократичної країни випадок. Народний обранець дозволив собі завдати тяжкі ушкодження співробітнику СБУ при виконанні ним службових обов'язків. Внаслідок чого співробітник СБУ госпіталізований з черепно-мозковою травмою , - написала вона.

Прізвище депутата не вказується.

За словами речниці СБУ, Національна поліція проводить розслідування не тільки за фактом бійки, а також щодо залучення депутатом для спротиву процесуальним діям правоохоронців кількох десятків так званих "тітушок".

Напад стався, коли співробітники СБУ спільно з Генпрокуратурою викривали багатомільйонне розкрадання бюджетних коштів посадовими особами Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, організоване через комерційні структури, підконтрольні одному з народних депутатів.

На сайті НБРУ вказано прізвище нардепа.

Народний депутат України Сергій Лабазюк чинить опір роботі співробітників правоохоронних органів, які проводять обшук на одному з приватних підприємств у місті Волочиськ, Хмельницької області.

Під час проведення слідчих дій на підприємстві “Аграрна компанія 2004” народний депутат, який перебув там же, вдарив співробтіника СБУ. Наразі співробітника служби безпеки госпіталізували. За оцінками лікарів він отримав травми середньої тяжкості.

Представник СБУ намагаються проводити обшуки однак їм чиняться перешкоди — до приміщення фірми підтягують “тітушки”, - повідомляється на сайті.

Зауважимо, що народний депутат Сергій Лабазюк, входить до депутатської групи “Воля народу” та є першим заступником голови комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин. Був обраний у 188 виборчому окрузі, який об’єднує частину міста Хмельницького та Волочиський район.

Читайте також: Українець у Таїланді цілий рік бомжував на пляжі
Читайте також: Бойовик «ДНР» намагався сховатися від своїх подільників, але потрапив до СБУ (відео)
Читайте також: Просто диво. Хлопчик вижив після падіння у 50-метровий колодязь (фото)