Політика
13 грудня 2016
Нардеп від БПП в партійному чаті розсилає СМС з пропозицією публічної критики МВС
За критику Ірина Фріз обіцяла преференції при затвердженні бюджету.
news-image

Депутат від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко стверджує, що депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Фріз займається розвалюванням коаліції двох фракцій в парламенті. Про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук", передає «Є!»
Зокрема, за інформацією Геращенко, минулого четверга в партійному чаті БПП від імені Ірини Фріз було поширено повідомлення такого змісту:

Ну, а тепер до справи. Той хто завтра виступить щодо зростання злочинності, крадіжок авто, катастрофічного падіння показників розкриття злочинів по України, отримає карт-бланш під час розгляду бюджету у другому читанні. Це перше.
Спочатку почувши про це, я не повірив своїм вухам, але перевіривши цю інформацію у колег з БПП, з'ясував що ця інформація правдива. Що тут сказати? Як кажуть, не треба допомагати їм розвалювати коаліцію. Вони самі все розвалять, - обурився Геращенко.

При цьому, за його інформацією, жоден депутат з фракції БПП «не купився на солодкі обіцянки отримати преференції при затвердженні бюджету в другому читанні й не став робити публічних заяв з критикою МВС на замовлення".

На мій погляд, ніхто не повинен давати вказівки народним депутатам критикувати або схвалювати чиїсь дії за вказівкою згори. Вони повинні керуватися лише своєю присягою народу України, Конституцією і здоровим глуздом, а не смсками в партійному чаті. Україна у нас одна! І її треба зміцнювати, а не розвалювати зсередини. Сподіваюся, під карт-бланшем при розподілі бюджету малася на увазі лише преференція при розподілі грошей на округи в інтересах виборців, а не щось інше, - додав Геращенко.




Читайте також: Анастасія Дєєва отримує по тисячі гривень зарплати на день (документ)
Читайте також: У чому Генпрокуратура звинувачує Єфремова? - завершено досудове розслідування
Читайте також: 27 українських військових після полону перейшли на бік бойовиків - СБУ