Події
14 грудня 2016
На Київщині скоєно розбійний напад на таксиста
Зловмисник, погрожуючи пістолетом, забрав у водія мобільний телефон, золотий ланцюжок та тисячу гривень.
news-image

Сьогодні, 14 грудня, співробітники Бориспільської поліції встановили та затримали 28-річного чоловіка, який два дні тому біля села Гнідин, скоїв розбій на таксиста, передає «Є!

12 грудня близько 16 години водій однієї зі столичних служб таксі, виїхав на виклик, де до нього в машину сіли троє чоловіків. Таксист спочатку відвіз одного з пасажирів за вказаною адресою у столиці, а потім другого до села Вишенки, Бориспільського району.

Далі третій чоловік попросив відвезти його до найближчої станції метро. Під час поїздки, на трасі біля села Гнідин, пасажир дістав пістолет та, погрожуючи ним водієві, відібрав у нього мобільний телефон, золотий ланцюжок, тисячу гривень, після чого вийшов з авто та пішов у невідомому напрямку, - повідомили у поліції.

Водій доїхав до найближчої АЗС, звідки зателефонував до поліції та повідомив про розбій.  

Поліцейські встановили особу підозрюваного. Сьогодні оперативники затримали його за місцем проживання. Ним виявився 28-річний безробітній житель села Вишенки, Бориспільського району. Чоловік зізнався правоохоронцям у злочині та дав правдиві покази. У нього вилучено викрадені у таксиста речі.  

Наразі підозрюваного затримано. За даним фактом слідчими Бориспільського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Читайте також: Чи подорожчає метро з 1 січня? - коментар відомства
Читайте також: Україні доведеться заплатити за зберігання скіфського золота
Читайте також: У ПриватБанку прокоментували інформацію щодо можливої «націоналізації»