Суспільство
16 грудня 2016
«Встаєм. Відкриваємо очки!» - нетверезий суддя заснув за кермом, зупинившись на червоний сигнал світлофора (відео)
Водій не прокидався навіть тоді, коли патрульні через гучномовець повідомили, що він може їхати.
news-image

Екіпаж патрульної поліції Львова, проїжджаючи через місто Стрий, зупинився на перехресті на червоний сигнал світлофора. Попереду службового автомобіля зупинилася іномарка. Коли на світлофорі загорілося зелене світло, всі учасники дорожнього руху рушили, однак згаданий автомобіль продовжував стояти із заведеним двигуном, передає «Є!» із посиланням на Львівську поліцію.

Патрульні через гучномовець повідомили водію, що він може їхати, однак той не реагував. Інспектори підійшли до автомобіля, аби з’ясувати, що сталося. Патрульні побачили, що водій сидить в авто із закритими очима.

Хвилюючись за здоров’я водія, поліцейські відчинили двері і одразу відчули різкий запах алкоголю. Виявилося, що чоловік заснув за кермом. Інспектори деякий час намагалися привести водія до тями, однак він не хотів відкривати очі. Чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Під час перевірки документів водій пред’явив, окрім водійського, ще й посвідчення судді із закінченим терміном дії. Виявилося, що чоловік є суддею без повноважень місцевого суду.

Від перевірки на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився.

Патрульні склали стосовно нього протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння.

Читайте також: Facebook посилить боротьбу з фейковими новинами
Читайте також: Лікарі розповіли про стан госпіталізованої до реанімації Ади Роговцевої
Читайте також: У Тернополі вперше отримав паспорт 35-річний чоловік, якого мати 18 років не випускала з квартири