«Смілива пародія»: У мережі коментують відео плазування Галустяна перед Кадировим
Російський шоумен Михайло Галустян репетирує перед Кадировим номер-пародію на нього.
news-image

Користувачі соціальних мереж активно поширюють та коментують відеозапис, на якому можна спостерігати російського коміка Михайла Галустяна та президента Чеченської республіки Рамзана Кадирова, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Так, кілька днів тому у мережі з’явилось відео, зняте, ймовірно, у резиденції самого чеченського президента. На записі можна спостерігати як російський шоумен Михайло Галустян репетирує перед Кадировим номер-пародію на останнього. Найбільш вірогідно, що події відбуваються ще на початку листопада поточного року або раніше, адже з розмов на відео зрозуміло, що переможець виборів у Сполучених Штатах ще не визначений.

Користувачі мережі наголошують, що потім цей номер назвуть «сміливою пародією», а самого Галустяна – «відчайдушним митцем». Тим не менш, відео дає вкотре переконатись, що це не так. Деякі коментатори, у свою чергу, наголошують, що відеозапис дає повне розуміння того хто насправді є правителем Російської Федерації. Нагадаємо, кількома тижнями раніше російське Міністерство фінансів повідомило, що має намір скоротити дотації для Чечні. У відповідь на це Кадиров зауважив, що на його республіку у бюджеті мають знайтись гроші, адже до фінансування Чечні не можна підходити так як до фінансування інших суб’єктів федерації. Відтак, гроші відразу виділили.