Політика
17 грудня 2016
В Саакашвілі стався нервовий зрив в ефірі ток-шоу Савіка Шустера
Його називають популістом, а його поїздки в регіони не приносять ніяких результатів.
news-image

Екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі в ефірі ток-шоу Савіка Шустера зірвався на журналістці з Рівненської області, заявивши про її продажность.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політтехнолог Олександр Голобуцький.

"Зірвався Міхо у Шустера. Причому некрасиво, на дівчинці журналістці. Даремно, навіть якщо він і має рацію. Як то х * Ровато вийшло ..." - написав він.


Журналістка в питанні, адресованому Саакашвілі, згадала, що його називають популістом, а його поїздки в регіони не приносять ніяких результатів.

"Такі продажні журналісти, як ви, і ваші власники, ніколи мене не зламають, як би ви мене не обзивали - популістом, вам не сховати того факту, що я був єдиним президентом в радянському просторі, який не допустив корупцію, збільшив бюджет Грузії ... я знаю, що є розумні журналісти і продажні журналісти. Скільки б не кричали "Ганьба!", я вас не боюся ", - заявив екс-президент Грузії.

Ситуацію на своїй сторінці в Facebook також прокоментував і блогер Мирослав Олешко.

"Саакашвілі популіст і міні диктатор! Тільки спробуйте йому поставити незручне питання і ви станете баригою, ублюдком, твариною, порохоботом і слугою олігархів", - написав він.
"У залі Шустера Міхо кричали" Ганьба! ", А крики про те, що його обіцяв хто то" підвісити за яйця "перейшло норми політичної моралі. Міхо, що не треба нервувати так, а то раптом інсульт трапиться від питання молодої дівчини і знову будеш звинувачувати в цьому Порошенка. Це відео показово: Саакашвілі гнилої ", - додав блогер.

Також на його пост з відео активно відреагували користувачі соцмережі.

"І взагалі, мені здається, що це все (поведінка Саакашвілі останні тижні) - це агонія і істерика від того, що він розуміє, що не виходить так, як собі намріяв. Він на повному серйозі думав, що піарячись за колишні заслуги в Грузії , стане новою месією, найбільш рейтинговим політиком, всі кинуться в ноги і будуть ручки цілувати. Як було два роки тому. А тут в загальному ігнор. Ну бігає там десь, лазить по регіонах або чим він там займається. Але кожна його поїздка НЕ цитується в новинах. І від цього істерика ", - написав Sasha Rabshun.
"Грузини показали на цих виборах 2016 своє ставлення до Міхо (опосередковано через його партію). А у нас він своєю риторикою сам себе і губить", - зазначила Світлана Фурман.
"Я ще не до кінця додивилася цю істерику, але вже зрозуміла, чому він не натягнув краватку", - додала Ірина Сафонова.

Сам Саакашвілі також відреагував на інцидент.

"Журналістка одного рівненського телеканалу звинуватила мене в популізмі під час поїздки до Рівного, тоді як вони навіть не спромоглися приїхати на бурштинові поля, де нас супроводжував всього один місцевий канал. А справа в тому, що майже всі канали в Рівному контролює бурштиновая мафія, тому я відповів цій журналістиці дуже різко ", - написав він.
"Я знаю, що в Україні є теж багато порядних журналістів, але я не буду вибачатися перед іншими рупорами корумпованої вертикалі. Буду і далі доносити правду людям через ці проплачені голови. І ще, всі наші критики повинні запам'ятати, що я не схожий на політиків , до яких вони звикли і не буду грати за правилами українського політикуму ", - додав Саакашвілі.

Також він заявив, що багато регіональних ЗМІ вимагають грошей за розміщення, але від нього вони нічого не дочекаються.

Читайте також: Савченко розповіла подробиці переговорів із бойовиками (відео)