Резонанс
19 грудня 2016
«Я не дурень» - Ляшко понесе гроші до «ПриватБанку»
Нардеп заявив, що відкриє рахунок у націоналізованому банку.
news-image

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що відкриє рахунок у "ПриватБанку", щоб продемонструвати Україні довіру до фінустанови. Про це він повідомив у зверненні до журналістів у кулуарах парламенту, передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

Сьогодні дехто хоче втекти з "ПриватБанку". Бояться за свої заощадження. Я хочу від слів до справи продемонструвати приклад протилежного. У мене ніколи не було рахунку в "ПриватБанку".

Я сьогодні відкрию там рахунок. Я принесу туди якісь гроші. Частина моїх заощаджень лежить у державному "Ощадбанку". Сьогодні, максимум завтра, я відкрию рахунок у "ПриватБанку" для того, щоб продемонструвати всій країні впевненість, спокій.

Ви ж розумієте, я не дурень, щоб віддати свої гроші куди завгодно. Якщо я понесу в "ПриватБанк", значить, я йому довіряю, – сказав Ляшко.

Нагадаємо, що 18 грудня уряд підтримав пропозицію Національного банку і Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "ПриватБанк" у стовідсоткову державну власність. Передбачено, що держава в особі Міністерства фінансів стане власником 100% акцій ПАТ "ПриватБанк" та гарантує безперебійне функціонування цієї установи і збереження коштів його клієнтів. Перехідний період починається з 19 грудня.

Читайте також: Соцмережі відреагували на націоналізацію «ПриватБанку» фотожабами
Читайте також: Порошенко прокоментував ситуацію з ПриватБанком (відео)
Читайте також: «ПриватБанк» буде продано - Данилюк