Київ
20 грудня 2016
Як виглядає головна ялинка країни? (фоторепортаж)
Різдвяне містечко на Софійській площі працюватиме з 19 грудня до 15 січня.
news-image

Вчора Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь у церемонії запалювання вогнів на Головній новорічній ялинці на Софійській площі у Києві. У церемонії також взяла участь дружина Президента Марина Порошенко, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Третій рік поспіль наше різдвяне містечко розташовується на Софійській і Михайлівській площах. Сьогодні поруч із Софією ми запалимо вогні головної новорічної ялинки. Цього року вона в нас 26 метрів. Цю красуню привезли до Києва з Івано-Франківщини, а прикрашали справжніми яворівськими іграшками, - зазначив Віталій Кличко під час вітального слова.

Ялинку на Софійській площі прикрасили 3-ма км гірлянд, 42 тисячами ліхтариків та 1тис. дерев'яних іграшок, над якими працювали народні майстри зі Львівщини.

Різдвяне містечко на Софійській площі працюватиме з 19 грудня до 15 січня.

Головні заходи проходитимуть по п’ятницях, суботах та неділях та у святкові дні - Миколая, Новий рік і на Різдво. Загалом під час святкувань відбудеться 15 концертів.

Як і минулого року, різдвяне містечко охоплюватиме Софійську та Михайлівську площі, а також Володимирський проїзд, який їх з’єднує. На Софійській площі розміщуються Головна ялинка та сцена, майданчик для селфі, виставка іграшок, які робили діти з усієї України. На Михайлівській площі розташувалося містечко розваг із 21-метровим колесом огляду, гірками, льодяними скульптурами, тунелем бажань та каруселями.

 

Читайте також: Масштабна пожежа у Харкові: над містом розповзається хмара чорного токсичного диму
Читайте також: У Польщі висунуто звинувачення чоловіку, який вигукнув на марші «Смерть українцям!»
Читайте також: «ПриватБанк» заморозив гроші юридичних осіб