Політика
20 грудня 2016
Депутати планують обміняти викрадених українців на російських диверсантів
Лозовий запропонував обміняти Клиха та Карпюка.
news-image

Депутати просять обміняти Карпюка і Клиха на полонених російських терористів, повідомив нардеп Андрій Лозовий, передає «Є!», посилаючись на Соцпортал.

 — Вже понад сотня народних депутатів підписалась під нашим з Ігор Мосійчук зверненням до Президента, в якому ми пропонуємо обміняти на Миколу Карпюка і Станіслава Клиха затриманих СБУ військовослужбовців Одинцова і Баранова, які зрадили Присязі і перейшли на бік ворога, — відзначив він.

 — Визволяти, поза сумнівами, необхідно усіх в’язнів Кремля. Конкретно Карпюк і Клих зазнають страшних тортурів, їх катують електрострумом, звіряче б’ють, силоміць змушують вживати психотропні препарати і т.д. Такі терміни, на які їх засудили — 22 роки ув’язнення Миколі і 20 років Станіславу — вони просто їх не виживуть в таких умовах.., — пояснив він.

 — Під час мого виступу у Верховній Раді були присутні рідні цих політв’язнів. Мосійчук вивів на балкон парламенту Тамару Іванівну Клих, маму Стаса, і дружину Миколи Олена Карпюк з їхнім сином Тарасом, якого Олег Ляшко, користуючись нагодою привітав з Днем Святого Миколая, — додав він.