Війна
20 грудня 2016
«Росії мало, що вони залили Донбас кров'ю»: Тимчук відповів на заклики російського експерта
У МЗС РФ заговорили про "зачистку" Донбасу
news-image

В Україні відповіли на заяву провідного експерта Центру військово-політичних досліджень МДІМВ МЗС Росії Михайла Александрова про те, що "треба використати момент, коли ЗСУ порушить перемир'я" на Донбасі.

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook прокоментував слова "путінського упиря", передає «Є!», посилаючись на УНІАН.

Так, Александров заявив, що "щойно перемир'я порушиться, має розпочатися масштабний наступ військ Донбасу за підтримки нашої авіації і далекобійних систем... Вже на знищені позиції будуть висуватися війська Донбасу, які будуть зачищати її просто".

Тимчук вважає, що РФ мало, що вони залили український Донбас кров'ю українців у своїй гібридної війні, так їм потрібна вже відкрита агресія, авіаційні бомбардування й ракетні обстріли території України, тотальна "зачистка".

"Направляю СБУ депутатський запит з проханням дати оцінку цій заяві російського покидька в личині "доктора політичних наук" та порушити кримінальну справу за його людоїдськими закликами", - розповів координатор ІС.