Політика
24 грудня 2016
Савченко заявила, що теперішня влада не менш злочинна ніж попередня
Усі депутати мають рівноцінний доступ до державної таємниці, - заявила Савченко.
news-image

Нардеп Надія Савченко заявила, що нинішня влада не має державницької позиції та  не є менш злочинною, аніж попередня.    Інформує «Є!», з посиланням на pravda.com.ua.

Про це Савченко заявила 24 грудня в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Зараз посилюють владу нинішнього президента... Якщо народ відчуває на собі, що нинішня влада не менш злочинна, ніж попередня, чи варто посилювати такого президента? Що б було, якби ми посилювали (екс-президента Віктора) Януковича? Ще б терпіли 2 роки? Що буде, якщо ми будемо терпіти зараз... ", - зазначила вона.

Говорячи про своє можливе виключення зі складу комітету ВР з  нацбезпеки та оборони, Савченко заявила, що такої регламентної процедури немає, тому це - протизаконно.

"Якщо мене виключать, ... усі депутати мають рівноцінний доступ до державної таємниці. Незалежно від того, у якому комітеті ти є, можеш у будь-який час прийти на інший комітет і бути присутнім на закритих чи відкритих засіданнях. Тому це (виключення) не позбавляє депутатів доступу до держтаємниці", - додала Савченко.

При цьому вона додала, що пов'язує небажання бачити її членом цього комітету "тому, що я зупиняю корупцію (Сергія) Пашинського, яку він крутить на "Укроборонпромі". 

"Звичайно, комітет, який підтримує корупційну позицію голови комітету (Пашинського) хотів би не бачити мене його членом", - додала нардеп.
Читайте також: З'явилося повне відео виступів Януковича, Захарченка, Клюєва у московському суді