Суспільство
26 грудня 2016
«Примітивні тварі» - Анастасія Топольська знову у центрі скандала
Дівчині не сподобалася реакція соцмереж на авіакатастрофу Ту-154.
news-image

Українська діджей і цивільна дружина народного депутата від БПП Сергія Лещенка Анастастія Топольська знову опинилася у центрі скандалу, передає «Є!»

Так, коментуючи неоднозначну реакцію українців на крах літака Міноборони Росії Ту-154, вона назвала своїх співгромадян "безхарактерними ушльопками" і "примітивними тваринами", які скоро "захлинуться у г**ні".

До тих пір поки я не стежила за новинами і політикою, я реально думала, що у нас круті люди. Хто вони - ті, хто бризкають слиною ненависті на просторі соціальних мереж? ... І я це спостерігаю тільки півроку, раніше просто не стежила, уявляю скільки гівна спливло без моєї уваги, а як подивитись - ми всі в ньому по горло плаваємо, ще трішки і захлинемося, - написала кохана Лещенка у своєму Facebook.
Вибачте, виправдання типу "між нами війна", "а скільки вони нам бід принесли і наших убили", "так їм і треба - заслужили" не приймаються. Ви тільки подивіться на себе - як дрібні примітивні тварі: нуль емпатії, відсутність власної гідності, ніякого розуміння, співчуття, навіть звичайної толерантності, - додала Настя.

Вона також порадила українцям почитати Біблію і підживитися мудрістю.

 

Читайте також: Лещенко втік від запитань про прокльони на адресу нардепів від його дівчини (відео)
Читайте також: Нетаньяху заборонив міністрам контакти з Україною
Читайте також: Помер співак Джордж Майкл