Події
26 грудня 2016
Мінтранс РФ назвав основні версії катастрофи Ту-154 над Чорним морем
Теракт не входить до основних версій катастрофи.
news-image

Теракт не входить до основних версій катастрофи Ту-154, а її причинами могли бути технічний стан або помилка пілотування. Про це повідомив міністр транспорту РФ Максим Соколов, передає РИА Новости, повідомляє «Є!»

Метою роботи урядової комісії не є встановлення причин, що призвели до катастрофи, до цієї аварії. Однак хочу сказати, що для організації роботи нам необхідно розуміти, що ж все-таки сталося з літаком. Сьогодні, наскільки нам відомо, основні версії не включають в себе версію терористичного акту, тому ми виходимо з того, що причинами цієї катастрофи могли б бути або технічний стан, або помилки пілотування, — повідомив він.

Глава Мінтрансу РФ наголосив, що причини встановлює слідство, а також спеціальна технічна комісія міністерства оборони.

Раніше начальник служби безпеки польотів Збройних сил Росії Сергій Байнетов заявив, що літак Ту-154, який зазнав катастрофи над Чорним морем, був технічно справний.

Літак був технічно справний. Останні регламентні роботи проводилися у вересні 2016 року, - сказав Байнетов в ефірі телеканалу "Россия 24".

Він також наголосив, що командир екіпажу майор Роман Волков був льотчиком першого класу, а екіпаж неодноразово виконував польоти до Сирії.

Як повідомлялося, літак російського Міноборони Ту-154 впав в акваторії Чорного моря поблизу сочинського узбережжя. На борту, за останніми даними, перебувало 92 людини, включаючи журналістів та Ансамбль пісні і танцю імені Александрова.

Читайте також: У центрі Львова стріляли по вуличних музикантах
Читайте також: «Лежить у гамаку, грає в теніс»: як живе Янукович в Сочі
Читайте також: «Примітивні тварі» - Анастасія Топольська знову у центрі скандала