Спорт
26 грудня 2016
Форвард «Шахтаря» Селезньов продовжить кар'єру в Туреччині
Український футболіст став гравцем "Карабюкспора".
news-image

Форвард "Шахтаря" Євген Селезньов підсилив склад турецького "Карабюкспора". Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу, передає «Є!»

Раніше українські ЗМІ повідомляли, що термін контракту Селезньова з "Карабюкспором" може скласти 2,5 року. Нагадаємо, Селезньов повернувся у "Шахтар" у травні 2016 року, коли повернувся в Україну з російської "Кубані".

З липня по грудень футболіст провів за донецьку команду п'ять матчів, забивши один гол.

Від 2002 року вихованець Академії «гірників» Євген Селезньов пройшов усі етапи футбольної підготовки в «Шахтарі-3» і «Шахтарі-2», а 2008-го дебютував у складі головної команди. Саме з його гола у ворота «Тоттенхема» розпочався тріумфальний шлях «Шахтаря» в Кубку УЄФА, що завершився завоюванням першого європейського трофея в історії клубу.

У сезоні – 2011/12 донеччани стали чемпіонами України, здобули Кубок і Суперкубок країни. Чималий внесок у цей успіх зробив Євген Селезньов, якого із 14 забитими м’ячами було визнано найкращим бомбардиром чемпіонату.

Улітку 2016 року нападник у складі збірної України взяв участь у чемпіонаті Європи, а незадовго до цього стало відомо про його повернення до рідного клубу. В нинішньому сезоні Селезньов довів кількість проведених матчів за «Шахтар» до 74, у них забив 30 голів. Разом із «гірниками» він здобув чотири трофеї.

ФК «Шахтар» дякує Євгенові Селезньову та зичить йому успіхів у подальшій кар’єрі, нових перемог і титулів, - йдеться на сайті клубу.


Читайте також: Шалені гроші: журналісти дізналися, скількі коштував новорічний корпоратив фіскалів (відео)
Читайте також: У центрі Львова стріляли по вуличних музикантах
Читайте також: «Лежить у гамаку, грає в теніс»: як живе Янукович в Сочі