Резонанс
27 грудня 2016
Одна закохалася у терориста «ЛНР»: журналіст розповів про «полонянок», яких бойовики передали Києву
За словами журналіста, жінки не були у списках полонених для обміну.
news-image

Як відомо, "ДНР" передала Києву двох полонених жінок. Про цих жінок на своїй сторінці у Facebook розповів журналіст Юрій Бутусов, передає «Є!»

Хто ці "полонені"? Може, якісь агенти СБУ або снайпери ЗСУ? Може, їх взяли на полі бою? - йдеться у його повідомленні.

Як виявилося, одна з них - проста жінка, яка закохалася в чоловіка, що проживає на окупованій території, терориста "ЛНР".

Він запросив її до себе, але потім вирішив позбутися, звинуватив її в пособництві "укропам" та її кинули "на підвал", - розповів Бутусов.

А інша "полонена" - суддя з Маріуполя, яка окуповані території проїжджала неодноразово.

За словами журналіста, обидві ці жінки не були у списках полонених для обміну - це просто заручники, схоплені без якихось причин.

Замість цих двох жінок Україна "добровільно" передасть одразу 15 осіб зі списку на обмін - всі вони під слідством в Україні або вже отримали вирок суду.

Передаємо 6 жінок і 9 чоловіків, які на відміну від цих двох заручниць, перебували у списках на обмін. Україна заручників не бере - передаємо тільки реальних терористів, найманців, шпигунів і їхніх пособників, інтерес до яких проявляє супротивник, - заявив Бутусов.

Читайте також: Бойовики передали Україні двох полонених жінок
Читайте також: «Це дружній слов'янський народ» - Шуфрич не розуміє, чому керівництво України не співчуває з приводу авіакатастрофи Ту-154
Читайте також: Дівчина, з якою харків'янин познайомився у соцмережах, прийшла до нього в гости із грабіжниками