Суспільство
28 грудня 2016
Українського політолога вигнали зі студії під час програми на КремльТВ (відео)
Наприкінці програми ведучий звернувся до українців: "Не дай Бог вам з нами воювати".
news-image

Українського політолога Вадима Трюхана вигнали зі студії програми "Час покаже" на Першому каналі в Росії через те, що він не встав під час вшанування пам'яті загиблих в літаку Ту-154 над Чорним морем. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив американський журналіст Майкл Бом, передає «Є!»

Попросили всіх учасників встати і вшанувати пам'ять загиблих в літаку над Чорним морем. Але один український політолог-дипломат, Вадим Трюхан, не встав, сказавши, що, мовляв, він нібито не чув заклику встати. М-да. Ми всі цей заклик чули, а він - ні. Як би Вадим не ставився до російської зовнішньої політики, він, звичайно ж, повинен був встати. Франц Адамович Клінцевіч не зміг стриматися і видворив його зі студії, - написав він.

При цьому російська журналістка Олена Риковцева в своєму Facebook розписала деталі ефіру.

В новинах Першого каналу спочатку репортаж, як ловили (рятували) якогось ведмедя, потім новоспечений еколог Сергій Іванов із принциповою заявою, що "не можна ділити братів наших менших на диких і домашніх. Не можна їх викидати, як обридлу іграшку".

І тільки потім літак, нове про розслідування катастрофи ТУ-154. Таке плавне інформаційне витіснення. Тобто спочатку інформаційне заміщення - на Божену з Бабченком, на всі ці шоу, де кинулися вимірювати скорботу українців щодо російського літака, ось в ці хвилини саме таке на Першому каналі, де зі студії, згідно з їхньою новою модою, виставили українського гостя, який не захотів вставати на пропозицію стоячи вшанувати пам'ять загиблих росіян від імені... всіх українців, - написала вона.

При цьому, за словами журналістки, на завершення шоу, головною темою якого була якість скорботи українців за загиблими в катастрофі військового російського літака, ведучий Клінцевіч заявив:

На щастя, Росія не веде ніякої війни на Україні. Хлопці, не дай Бог вам з нами воювати . Українському народові щастя, любові та благополуччя.
Яких реакцій вони хочуть після цього цинізму? - підсумувала вона.

Інцидент з українським політологом можна подивитися з 7:34 хвилини відео.

 

Читайте також: У «ЛНР» вчинили замах на одного з ватажків терористів
Читайте також: «Люблю дивитися, як у людей очі закочуються» - у Луганську раптово помер черговий «міністр ЛНР»
Читайте також: Курс валют на 28 грудня