Події
29 грудня 2016
На Одещині підпалили авто адвоката, який веде справу прокурора
Пономаренко переконаний, що «підпал був добре спланований.
news-image

Невідомий зловмисник просто на очах одеського адвоката Дениса Пономаренка підпалив увечері 27 грудня його автомобіль, припаркований біля офісу юриста – поліція Одеси розслідує злочин.

Про це Пономаренко повідомив у Facebook.

Інформує «Є!», з посиланням на zik.ua.

«27 грудня біля мого офісу було здійснено підпал мого автомобіля», – зазначив адвокат.

За його словами, автомобіль був припаркований на розі Французького бульвару і провулку віце-адмірала Азарова – поблизу офісу. 

«Я якраз вийшов на балкон, перед тим як їхати додому, і побачив, як невідомий чимось обливає машину і підпалює її. Вибираючи між тим, щоб наздогнати хулігана або згасити машину, вибрав останнє», – розповів він.

Пономаренко переконаний, що «підпал був добре спланований – зловмисник був у кепці й капюшоні і ретельно приховував своє обличчя від камер спостереження».

Адвокат додав, що пов’язує вчинення злочину «зі справою, в розслідуванні якої зараз беру участь. Вона розглядається у Миколаєві, і сьогодні мій клієнт подав підготовлену мною заяву до Генеральної прокуратури України щодо прокурора області».

Відомості про підпал автомобіля слідчий Приморського відділу поліції Одеси вніс до ЄРДР за ознаками ч. 2 ст. 399 (Умисне знищення або пошкодження майна захисника шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. 

Читайте також: Самопідпал: лікарі розповіли про стан хлопця, який підпалив себе напередодні (відео)