Київ
29 грудня 2016
Кличко під Новий рік відкрив «розумний» дитячий садок
Заклад стояв недобудованим майже 20 років.
news-image

В останні дні року столична влада, як і обіцяла, відкрила ще один дитсадок. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відкриття дошкільного закладу № 791 у Дарницькому районі, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

На відкритті також був присутній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Мер зазначив, що будівництво дитсадка розпочалося в 1993 році, однак у 1994 році роботи були припинені. Тож столична влада у 2016-му році поновила будівництво садка.

23 роки будувався цей садок. Ми зустрілися з мешканцями району, пообіцяли, що побудуємо садок, і виконали обіцянку! – підкреслив Віталій Кличко.
Цього року в столиці збудували та відновили загалом 7 дитсадків. Наступного року плануємо відкрити 10, – зауважив Київський міський голова.

Заклад розрахований на 260 дітей. У садку працюватимуть 14 груп.

У будівлі є приміщення для дітей раннього та дошкільного віку, працюватиме сучасний басейн, спортивна та музична зали, комп’ютерний клас, 2 ігротеки.

Садок – «розумний», оскільки оснащений усіма найсучаснішими технологіями, зокрема серверною, через яку здійснюється життєзабезпечення закладу, інтерактивними дошками, зовнішніми і внутрішніми камерами відеоспостереження. Також садок облаштований для людей із особливими потребами.

Читайте також: Володимир Кличко у дитинстві писав новорічні бажання на папері та з'їдав їх
Читайте також: Нардеп забрав із села дитячий майданчик після програних місцевих виборів
Читайте також: Голенко та компанія: генпрокуратура оголосила про підозру екс-очільникам Луганщини