Резонанс
30 грудня 2016
«Я хочу, щоб Одеса боялася» - затриманий овідіопольський вбивця
Чоловік підтвердив наміри влаштувати теракт.
news-image

Підозрюваний у жорстокому вбивстві в Овідіополі Одеської області Дмитро Погорєлов розповів, що дійсно планував влаштувати теракт в Одесі. Про це пише "Думская", передає «Є!»

Чоловік підтвердив поліцейським, що хотів влаштувати теракт: "Я хочу, щоб Одеса боялася". На вбивство він пішов свідомо, але мотиви озвучувати поки відмовляється, - зазначає видання.

Як розповів керівник обласної поліції Дмитро Головін, зловмисник був затриманий в 7 км від Овідіополя, коли виходив з посадки в районі с. Роксолани.

Повідомляється, що процес пошуку та затримання відбувався наступним чином: у той час, як правоохоронці разом з активістами прочісували селища і турбази в районі Овідіополя, одна з груп у кількості 7 осіб виявила підозрюваного коли він виходив з лісопосадки. Його доставили до Овідіопольського райвідділу поліції.

Як зазначає "Думская", Дмитра Погорєлова затримали військовослужбовці 49 полку охорони громадського порядку Нацгвардії (в / ч 3012) старший лейтенант Віталій Брайко, солдат Віталій Джуряк і солдат Андрій Болог.

Читайте також: Одеська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві матері та дитини
Читайте також: На Одещині підозрюваного у подвійному вбивстві взяли в кільце, йому пропонують здатися
Читайте також: В Луцьку більше сотні підприємців вишикувалися в чергу, щоб закрити ФОПи (фото)