Політика
31 грудня 2016
Путін не став відповідати на санкції Обами в надії на поліпшення при Трампі - журналіст
Путін не підтримав ініціативу введення симетричних санкцій проти США.
news-image

Санкції, введені президентом США Бараком Обамою проти РФ, виявилися безпрецедентними не тільки по об'єктах спрямованості, а й за змістом, вважає головний редактор інформаційного агентства Newsader Олександр Кушнарьов, передає «Є!». На його думку, президент РФ Володимир Путін відмовився відповідати на них в надії на відновлення відносин при наступному президенті США Дональда Трампа.

Президент РФ Володимир Путін відмовився висилати американських дипломатів з РФ в якості симетричної відповіді на санкції США в надії на відновлення відносин при обраному американському президентові Дональда Трампа після його вступу на посаду. Такою думкою в своїй колонці на сайті інформаційного агентства Newsader поділився головний редактор порталу Олександр Кушнарьов.

Обмежувальні заходи з боку президента США Барака Обами виявилися безпрецедентними не тільки по об'єктах спрямованості, а й за змістом: колишній президент вислав з країни 35 російських дипломатів, які, за інформацією розвідслужб, надавали підтримку комп'ютерного нападу на Сполучені Штати, - зазначив Кушнарьов.