Війна
1 січня 2017
На Світлодарській дузі бойовики «привітали» українців мінометним обстрілом
На луганському напрямку вчора відбулися три коротких ворожих обстрілу, два з них у Станиці Луганській і один в Новозванівка.
news-image

Протягом вчорашніх діб на донецькому напрямку незаконні збройні формування 11 разів відкривали вогонь по українських позиціях, зокрема, опівночі, на Світлодарській дузі обстрілювали наші позиції з мінометів.

Про це сказав на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузянік, інформує «Є!», з посиланнямна УНН.

 

"За добу на донецькому напрямку відбулося 11 ворожих обстрілів", - сказав він.


За словами А.Мотузяніка, обстріли з легкого озброєння з боку противника вчора відбулися за всіма ключовими точками нашої оборони: в Луганському, Зайцеве, Авдіївці і позиції шахти Бутівка.

"Уже перед самим Новим роком окупанти почали мінометний обстріл на Світлодарськ дузі, який завершили після півночі" ", - зазначив спікер Міноборони.


А.Мотузянік також повідомив, що на луганському напрямку вчора відбулися три коротких ворожих обстрілу, два з них у Станиці Луганській і один в Новозванівка. Він уточнив, що ворог не застосовував важке озброєння.

Читайте також: Жахливий теракт у Стамбулі: 39 загиблих