Події
1 січня 2017
В Польщі водій-українець насмерть збив двох підлітків
Правоохоронці повідомили, що водій джипа був у стані сильного алкогольного сп'яніння і мав в організмі близько двох проміле алкоголю.
news-image

У Польщі почали слідство стосовно українського водія позашляховика, який у новорічну ніч, в місті Єленя Гора, на південному заході Польщі, зробив смертельний наїзд на двох підлітків, які загинули на місці, передає «Є!» з посиланням на Польське радіо.
 

"30-річний водій з України за кілька хвилин перед настанням Нового року, скоїв наїзд на двох дівчат 14 і 16 років, який виявився для них смертельним. Як встановили правоохоронці, чоловік, який їхав на позашляховику, з'їхав на тротуар, зламав перила і впав в річку. Дівчата підліткового віку померли на місці. Отримала поранення також пасажирка, яка сиділа поруч з водієм. Вона у важкому стані перебуває в лікарні. Виявляється, що українець, який сидів за кермом, ймовірно, був в нетверезому стані. Обставини інциденту досліджує поліція ", - повідомив журналіст Петро Кашувара з Радіо Вроцлав.


Правоохоронці повідомили, що водій джипа був у стані сильного алкогольного сп'яніння і мав в організмі близько двох проміле алкоголю. А дорожнє покриття дороги було досить слизьке.

Читайте також: Народний депутат вистрелив в людину напередодні Нового року