Світ
2 січня 2017
У Польщі - заворушення через вбивство, скоєне мігрантами (відео)
Поліція затримала чотирьох осіб, в тому числі іноземців.
news-image

У місті Елк, розташованому у Вармінсько-Мазурському воєводстві на сході Польщі, відбулися масові заворушення після вбивства молодої людини в кафе, повідомляє агентство PAP, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.
 
Інцидент, який став підставою для заворушень, стався в суботу, 31 грудня, близько 23:00. У приміщенні закладу швидкого харчування сталася бійка, в якій брали участь поляки та іноземці. В результаті ножового поранення там загинув 21-річний чоловік.
 
Поліція затримала чотирьох осіб, в тому числі іноземців. Їхня національна приналежність поки не розкривається в інтересах слідства. Зазначається, що вони були тверезими в момент затримання.

Наступного дня, 1 січня, натовп, що налічував від 200 до 300 осіб, зібрався в центрі міста. Кілька десятків людей проявили підвищену агресивність, в бік поліцейських полетіли каміння, пляшки, петарди. Протестувальники розбили поруч шибки. На місце інциденту прибув спецназ, затримані кілька людей.
 
За даними ЗМІ, власником кафе є місцевий підприємець, управляють ним вихідці з Тунісу, Алжиру і Марокко, які згодом були затримані у зв'язку із загибеллю молодої людини.
 

Читайте також: Стрілянина у Стамбулі: у здійсненні теракту підозрюють громадянина Киргизстану або Узбекистану
Читайте також: До Москви прибув літак з витуреними російськими дипломатами
Читайте також: У США невідомий розстріляв компанію, що святкувала Новий рік