Події
3 січня 2017
Киянин намагався підірвати колишню дружину гранатою
За даним фактом порушено кримінальне провадження.
news-image

У Київській обл. п'яний чоловік 1 січня пішов з'ясувати стосунки з колишньою дружиною, прихопивши гранату. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Київської області, передає  «Є!» з посиланням на 112.ua.

43-річний житель Макарівського району в перший день Нового року приїхав напідпитку до колишньої дружини з'ясувати стосунки, а в якості« залізного »аргументу прихопив з собою бойову гранату. Вчора о 16.40 по спецлінії поліції Київщини 102 надійшло повідомлення від жительки с. Людвинівка Макарівського району про те, що колишній чоловік влаштував сварку і загрожує предметом, схожим на гранату. За вказаною адресою відразу прибула слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції і утихомирила дебошира. Ним виявився 43-річний житель сусіднього села Фасова, - йдеться в повідомленні поліції.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили і вилучили у нього предмет, схожий на гранату РГД-5. Чоловік пояснив правоохоронцям, що гранату йому «презентував» хтось із товаришів, а хто саме, він не пам'ятає.

Вилучені речові докази направлені в експертно-криміналістичний центр.

У поліції зазначили, що за даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Досудове слідство триває.