Суспільство
3 січня 2017
«Крик душі» АТОшника розбурхав соцмережу
Я простий колгоспник з шостої хвилі мобілізації.
news-image

Українці настільки охоче шукають скрізь "зраду" і звинувачують один одного у всіх гріхах, що навіть окупанти не потрібні – вічні "срачі" і так здатні розвалити країну.

Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook учасник АТО, який пише під ніком "Сергій Сергійович", передає «Є!».

"Напишу знову негативний. Справедливо зауважують, що в моїх публікаціях останнім часом багато туги й негативу. ...Негатив у фб - це продукт того, в чому я обертаюся. Сраааач, вселенський срач. Бірюков – злодій. Таланти – гівно. Пикселька – вонючка. Я - говно зазнавшееся. Мочанов – вівця. Касьянов – чмо. Порох - лицемір, клептоман і узурпатор. Помер – молодець.

Живий? Воював? – пі*дишь , всі, хто воювали помер, нам тут у Фейсбуках видніше. Два козаки - три гетьмани, бл#ь.... Не потрібен нам окупант, нам Цукерберг дав цілий фейсбук, і ми, волелюбний народ, самі посремся і все розвалимо. Адже це ж наша справа, е#ать нікого не повинно", - написав Сергій Сергійович.

Блогер нагадав, що таку помилку українці вже одного разу зробили сто років тому, коли теж не змогли домовитися.

"Не треба мене вплутувати у фракції Зради і Перемог. У мене своя шкала оцінки, я бачу сам, де зрада, а де перемога", - закликав АТОшник.



Далі він згадав про те, як його поїздка з Мар'їнки на зустріч з генералами тилу і на завод "Талан" на запрошення Мартіна Бреста зробила його "порохоботом" і "посіпакою Бірюкова" в очах користувачів Facebook, і пояснив, що для нього головне – це наявність взуття і обмундирування солдатів, а якщо хтось на постачання незаконно заробляє, його потрібно посадити, а не кричати про "зраді" в соцмережах.

"Я простий колгоспник з 6-ї хвилі мобілізації, який робив те, що не йшло врозріз з його принципами і те що було потрібно для успішного виконання завдань. Я просто служив.

Ділився сигаретами і кава з пацанами в таланах і ловах. Давав пі*ди аватарам і в пиксельке і в мультикаме. Був готовий до діалогу з усіма, але також будь-якому міг порвати горло за своє і своїх. Всю пі#доту пускав повз себе, всіх гідних намагався запам'ятати.

Хорошої думки про мене меншість тих людей, з якими я служив. Це меншість яка воювала", - упевнений блогер.
В кінці свого довгого й емоційного поста "Сергій Сергійович нагадав про те, що істина завжди посередині, а країна у патріота одна.

"Не дозволяйте собою маніпулювати, бо коли про країну#бувають ті, хто її любить, - це вдвічі болючіше. Перестати ср*ться самим я вам наказати не можу, але перестаньте вплутувати в це хоча б мене, будь ласка. Це заважає адаптуватися в і без того розжарене суспільство", - закликав блогер.



Пост "Сергія Сергійовича" зібрав понад 800 лайків і понад 110 перепостів.