Суспільство
4 січня 2017
На Вінничині чоловік потрапив у лікарню через матір
Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Проводиться розслідування.
news-image

У Бершадському районі під час з’ясування стосунків між двома чоловіками, один з учасників конфлікту наніс ножове поранення у груди іншому. Потерпілий у важкому стані знаходиться у лікарні.

Інформує «Є!», з посиланням на magnolia-tv.com.

Днями, близько 00:20 до Бершадського відділу поліції надійшла інформація, що до місцевої лікарні з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини доставлений 23-річний житель с. Поташня. 

Як розповів т.в.о. начальника Бершадського відділу поліції Сергій Лещенко, поліцією попередньо було встановлено, що конфлікт між потерпілим та його 47-річним односельцем виник через неприязні стосунки. Старший за віком чоловік – це колишній співмешканець матері потерпілого.

Напередодні між колишніми співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив  жінку. Коли про це дізнався її син, він вирішив захистити матір та пішов додому до її колишнього співмешканця на розмову.

Поговорити чоловікам не вдалося, оскільки старший з чоловіків з кухонним ножем накинувся на меншого та вдарив ним його у груди.

Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Проводиться розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Вінницькій області

Читайте також: Експерти визначили термін звільнення окупованого Донбасу, який Росія готова «здати» (відео)