Суспільство
4 січня 2017
«Тримайтесь за руки»: Кікабідзе розповів про своє ставлення до України
Грузини, як і всі хороші люди, підтримують Україну.
news-image

Відомий грузинський актор і співак Вахтанг Кікабідзе підтримав українців та сказав громадянам "триматися за руки" у важкі часи, передає «Є!», посилаючись на "ПолітІнфо".

"Грузини, як і всі хороші люди, підтримують Україну. Всім українцям потрібно взятися за руки в цей важкий час", - заявив Кікабідзе.

Він розповів, що переживав за події на Майдані. Йому завадили вік та проблеми зі здоров'ям, щоб битися пліч-о-пліч з українцями. Раніше він говорив, що країні потрібно обзавестися власною ядерною зброєю, щоб протистояти кремлівської агресії. Кікабідзе назвав Путіна політиком "чорної сили" та заявив, що не бажає ні Україні, ні Грузії наступу "російського кирзового чобота".

Актор має безліч нагород, проте у 2008 році він не прийняв від Дмитра Медведєва винагороду. Таким чином, він висловив протест стосовно військових дій Росії в Південній Осетії. Він засудив країну й більше туди не приїжджав.

Як раніше повідомляв інформаційний портал, Кікабідзе потрапив до "чорних списків" Кремля. За його позицію по відношенню до України йому погрожували розстрілом.