Події
4 січня 2017
У Черкасах патрульні жорстоко побили чоловіка
У постраждалого серйозні травми голови, забій нирок і куприка
news-image

У Черкасах патрульні побилися з місцевим жителем. 

За словами очевидців, інцидент стався в одному з розважальних закладів міста, передає «Є!», посилаючись на Вікка.

Дружина потерпілого Віталія Душки розповіла, що відпочивала на корпоративі разом з чоловіком і подругою.

"Після корпоративу мого чоловіка ми збиралися їхати додому. Сиділи з подругою в машині і чекали, коли до нас підійшли двоє нетверезих чоловіків, представилися поліцейськими і стали приставати. Запам'ятала, що один з них назвав своє ім'я і прізвище – Володимир Приходько. Вони наполягали, щоб ми підвезли їх на машині, в якій ми сиділи. Або ж на їх. У суперечку втрутився чоловік. Його спершу почали в грубій формі посилати, а потім один з них і зовсім крикнув: "Я знаю цю тварюку, гасити його". Словесна перепалка переросла в бійку, вони накинулися на Віталіка. Покликали ще чотирьох. Вони почали просто бити його з криками, поки він не почав відключатися", – зазначила жінка.

Після пригоди потерпілого госпіталізували в лікарню. За словами його дружини, він отримав велику кількість тілесних ушкоджень середньої тяжкості, гематом і ударів голови. Зараз чоловік прийшов до тями і проходить лікування.

"У чоловіка буде повторна томографія головного мозку, тому що у нього дуже сильно болить голова. Йому зашивали вухо, яке було дуже пошкоджено. Також у нього забій нирок і куприка. Ходити майже не може", – пояснила жінка.



Факт події підтвердила прес-секретар Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк. За її словами, Володимир Приходько, який нібито влаштував бійку, дійсно працює в патрульній поліції міста.

"Зараз триває внутрішня перевірка інциденту. Матеріали знаходяться в міськвідділі поліції, цей випадок зафіксовано. Сам Володимир Приходько зараз знаходиться на лікарняному. У нього теж є тілесні ушкодження", – пояснила прес-секретар патрульної поліції.