Суспільство
5 січня 2017
Поліція дає настанови перед складними погодними умовами
6-7 січня прогнозується різке зниження температури вночі до 13-19 градусів морозу, вдень до 11-17 градусів морозу.
news-image

У зв'язку зі складними погодними умовами Управління безпеки дорожнього руху Нацполіції просить водіїв бути уважними на дорогах та дотримуватися елементарних правил.

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

"Водіям слід дотримуватися простих, але дієвих правил. Зокрема, не забувайте про зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, запишіть номери телефонів оперативних та аварійних служб. Крім стандартних предметів (аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, буксирувального тросу, запасного колеса і домкрата), у сильні морози не зайвими будуть комплект теплого одягу, ліхтар на батарейках, дроти "прикурювання", скребок для скла та щітка, свічки, сірники, невеличка лопата", - підкреслили у відомстві.

Там нагадали, що в п'ятницю, 6 січня, сильні снігопади та замети очікуються в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській областях, у східних (Дніпропетровської, Херсонської і Запорізької) областях мокрий сніг і дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на решті території невеликий сніг.

На дорогах країни ожеледиця.

6-7 січня прогнозується різке зниження температури вночі до 13-19 градусів морозу, вдень до 11-17 градусів морозу.

Читайте також: На Закарпатті із гір зійшли снігові лавини