Події
6 січня 2017
У Новоазовську окупанти вдерлися у квартиру, де пограбували і зґвалтували жінку, - розвідка
Російські бійці в окупованому бойовиками Новоазовську Донецької області зґвалтували жінку.
news-image

Російські бійці в окупованому бойовиками Новоазовську Донецької області зґвалтували жінку, увірвавшись до її оселі й пограбувавши помешкання сім'ї, передає «Є!», посилаючись на УП.

Такі дані українських розвідників повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на щоденному брифінгу 6 січня.

"За інформацією Військової розвідки, 5 січня російські військовослужбовці увірвалися до оселі місцевої сім'ї в Новоазовську, зґвалтували жінку й пограбували помешкання", – заявив він.
"Такі кричущі порушення прав людини відбуваються впродовж усієї російської агресії на сході (України) і особливо почастішали саме зараз через надмірне вживання алкоголю і погіршення дисципліни серед російських військовослужбовців і бойовиків", – додав Мотузяник.
"Про брак дисципліни і мотивації вести війни проти України свідчить і інформація Розвідки про те, що багато російських військових намагаються симулювати захворювання та уникати відрядження на східну Україну в рамках ротації російсько-окупаційних військо в зимово-весняний період 2017 року", – сказав також він.