Війна
7 січня 2017
Бійці АТО влаштували бойовикам «незабутнє» Різдво
Терористи безмежно раді.
news-image

Військові на Донбасі співають терористам у рацію повстанські колядки.

Про це пише "Gazeta.ua".

Нашу рацію слухають сепарі. Колядую їм вже третю повстанську колядку. Спеціально збірку знайшов в Інтернеті. Співаю їм: "Нова радість стала, вже УПА повстала. До УПА іде весь нарід добиватись права." Ну наші пацики теж слухають. Кажуть, колядки круті, але голос у мене не дуже. Проте, заради пов'ялих вух сепарів готові терпіти, – розповів з передової львівський десантник, боєць 80-ої бригади Андрій.

Також хлопці розповіли, що до них має завітати капелан з вертепом. Кажуть, що багато хто з військових колядки вперше почали співати минулого року. Тоді теж вони зустрічали Різдво на Донбасі.

Вітаю всю Україну і в тому рахунку наших людей, які з того боку. Наступне Різдво святкуватимемо в українському Донецьку та Луганську. Зараз на Різдво не дуже маємо час. Сепарі нічого святого не мають. У них на християнські свята завжди атаки, – сказав боєць батальйону "Київська Русь" Артем.

За словами бійця 93-ої бригади Ореста, 6 січня сепаратисти навіть не дали військовим часу на Святу вечерю – почали обстрілювати позиції сил АТО.