Події
9 січня 2017
На Харківщині 6-річна дитина постраждала під час пожежі
Хлопчика госпіталізовано. Сім’я вела антисоціальний спосіб життя.
news-image

8 січня близько 20:30 до Дергачівського райвідділу ГУ ДСНС у Харківській області від чергового райвідділу Національної поліції надійшло повідомлення про випадок травмування дитини, що стався внаслідок пожежі, передає «Є!», посилаючись на ГУ ДСНС України у Харківській області.

Дана подія трапилась о 15:00 8 січня у житловому будинку за адресою: Харківська область, Дергачівський район, селище Слатіне, вул. Кулика, 66.

Як стало відомо в ході перевірки за даним фактом, у будинку проживала мати з сином 2010 р.н. та співмешканцем. Зі слів сусідів сім’я вела антисоціальний спосіб життя. За попередніми даними, коли дорослі спали, 6-річна дитина намагалася самотужки розпалити піч у хаті. Через ці спроби у хаті загорівся стіл на площі 0,5 кв.м. В результаті чого хлопчик отримав опіки рук та шиї. Пізніше бригадою медиків його було госпіталізовано до опікового центру міста Харкова.

Безпосередньо вогонь загасили дорослі. Пожежно-рятувальні підрозділи не викликались. Наразі з’ясовуються інші обставини події.