Київ
9 січня 2017
Кличко: Такі снігопади – це стихія!
Комунальні служби працюють і вдень, і вночі.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко заявляє, що комунальні служби працюють у цілодобовому режимі, щоб з початком робочого тижня у місті не сталося колапсу.

Про це він заявив під час нічної перевірки роботи комунальників, передає «Є!», посилаючись на прес-службу політика.

"Я перевірив, як працюють міські служби в прибиранні снігу. Зрозуміло, що такі снігопади – це стихія! І ми бачимо, що коїться в різних регіонах України – є проблеми з прибиранням снігу, заблоковані дороги", - сказав мер.

Кличко наголосив, що комунальники роблять усе можливе, але їх робота повинна бути більш злагодженою і ефективною.

"Комунальні служби працюють і вдень, і вночі. Проблеми, звичайно, є. Повинно бути більше бригад, які працюють вночі, робота має бути більш злагодженою та ефективною", - додав мер Києва.

Кличко також попросив киян з розумінням і повагою ставилися до роботи дорожників і не залишали свої автівки там, де вони заважають прибиранню снігу.

"Я розпорядився зосередитися, зібрати всі сили, щоб впоратися з викликами стихії, щоб у вівторок Київ повернувся до звичного ритму життя, щоб дороги і тротуари були розчищені", - зазначив міський голова.

За даними КК "Київавтодор", станом на ранок 9 січня сніг у столиці прибирають майже 60 бригад із ручного прибирання та понад 270 одиниць снігоприбиральної техніки

Як відомо, на вихідних столичні жителі скаржилися на нерозчищені дороги і тротуари.

"Дуже "правильно" в таку погоду бути в святковій відпустці чи відпочивати у післясвяткові вихідні. Нічого, що на дорогах та тротуарах по всьому місту – каток для кьорлінгу", - обурилася прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"9:06 центральна вулиця країни, за околиці мовчу. Хто сніг насипав, той хай і прибирає.... Розбудіть автодор", - написав заступник голови КМДА часів Черновецького Руслан Крамаренко.