Суспільство
9 січня 2017
Колядник на Закарпатті побив палицею водія автомобіля
Чоловік у лікарні.
news-image

Прикрий випадок стався на Іршавщині. Пізно ввечері 7 січня в Іршавську ЦРЛ звернувся за допомогою 40-річний чоловік із с.М.Розтока. Лікарі діагностували в пацієнта відкриту черепно-мозкову травму, передає «Є!», посилаючись на ГОЛОС КАРПАТ.

Слідчо-оперативна група встановила обставини, за яких постраждав потерпілий. Близько 21-ї години чоловік їхав додому на своєму автомобілі разом із дружиною з сусіднього села. Посеред дороги йшли колядники, водій зупинився і зробив їм зауваження. Компанії це не сподобалося, виникла суперечка. Один із хлопців схопив дерев’яну палицю і завдав нею водію удару по голові. На цьому інцидент завершився, водій сів у машину й поїхав. Але вдома йому стало зле й родичі доправили його до лікарні.

Кривдника чоловіка затримали «за гарячими слідами». Ним виявився 19-річний житель с.Гребля Іршавського району. Вилучено знаряддя скоєння злочину – дерев’яну палицю. За фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень поліція розпочала кримінальне провадження. Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК і взято під варту в ІТТ. Слідство у справі триває.