Суспільство
11 січня 2017
18-річну студентку можуть відправити до в'язниці через втягнення в проституцію неповнолітніх подруг
Клієнтів студентки підшукували на сайтах знайомств, після чого вели приватні зустрічі на території чоловіків.
news-image

На Сумщині у відношенні студентки третього курсу одного з вищих навчальних закладів працівники поліції відкрили одразу два кримінальних провадження. Дівчину звинувачують у втягненні двох своїх неповнолітніх подруг в заняття проституцією та звідництво, передає «Є!» із посиланням на поліцію Сумщини.

Студентку виявили працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

Дівчина, «відірвавшись» від батьків на навчання, вирішила трохи підзаробити роботою повії. Зрозумівши, що такий додатковий дохід окрім розваг приносить ще й непогані гроші, до секс-бізнесу вирішила долучити двох своїх неповнолітніх подруг 16 та 17 років, з якими ділила кімнату студентського гуртожитку, - повідомили у поліції.

«Година «роботи» дівчат коштувала 500 гривень. Клієнтів студентки підшукували через Інтернет, на сайтах знайомств, після чого вели приватні зустрічі на території чоловіків.

Подруги підозрюваної зізнаються, що робота повій для них була більш розвагою, аніж реальною фінансовою підтримкою, із-за чого і погодились на пропозицію своєї товаришки, - коментує Володимир Кравченко, начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Сумській області.

Та якщо на неповнолітніх дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи за заняття проституцією, у відношенні 18-річної студентки слідчі відкрили одразу два кримінальних провадження за ч.3 ст.302 «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» та за ч.3 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією», які вже направили до суду, максимальним покаранням за що може стати ув’язнення строком до десяти років.

Читайте також: У Вінниці поруч із нетверезою матір'ю померла однорічна дитина
Читайте також: Вночі на Русанівці вбили 40-річного киянина
Читайте також: У Києві під час відпочинку із родичами 10-річний хлопчик потонув у басейні