Київ
11 січня 2017
«Банда ліквідована»: у Києві затримали небезпечних грабіжників
Патрульна поліція Києва затримала банду грабіжників, які сьогодні вночі пограбували заклад на бульварі Вацлава Гавела.
news-image

За словами поліцейських, учасники банди приховували обличчя балаклавами, були озброєні сокирою і кийками. Увірвавшись в приміщення та погрожуючи співробітникам закладу розправою, зловмисники поклали їх на землю і розгромили майно в закладу, забрали гроші з каси а також прихопили плазмовий телевізор. Після пограбування порушники намагалися втекти на мікроавтобусі, але співробітники закладу викликали поліцію, передає «Є!», посилаючись на прес-службу патрульної поліції України на своїй сторінці у Facebook.

"Під час відпрацювання прилеглої території на проспекті Комарова інспектори помітили мікроавтобус Opel Vivaro, водій якого різко змінив швидкість і напрямок руху, побачивши екіпаж патрульних. Правоохоронці вирішили перевірити авто щодо причетності до розбою і подали водієві сигнал про зупинку, на що він відреагував збільшенням швидкості ", - сказано в повідомленні.



Правоохоронці почали переслідування та передали орієнтування всім екіпажам міста. Патрульні поліцейські наздогнали і заблокували автомобіль утікачів на вулиці Великій Кільцевій. В салоні транспортного засобу знаходилося 6 чоловік. Під час поверхневої перевірки автомобіля поліцейські виявили телевізор і балаклави.
"Всіх 6 чоловік правоохоронці доставили у відділення поліції. В даний час особи затримані в порядку ст. 208 (затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, розпочато кримінальне провадження за ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні патрульної поліції України.